100 euro lenen

door | september 26, 2014

Steeds meer mensen komen op het einde van de maand in de problemen met hun financiële middelen. Ze moeten er dan haast verplicht voor kiezen om op zoek te gaan naar een mogelijkheid om extra geld te verdienen, maar jammer genoeg is dat niet altijd even eenvoudig, in tegendeel. Vandaag de dag beschik je in een dergelijk geval over diverse mogelijkheden om toch een extra bedrag op je bankrekening te ontvangen. Vaak gaat het ook slechts om een zeer beperkt bedrag van bijvoorbeeld amper 100 euro. 100 euro lenen mag vroeger dan haast onmogelijk zijn geweest, tegenwoordig is dat wel het geval. Wanneer je er ook op een bepaald ogenblik nood aan hebt om 100 euro te lenen, dan kunnen de mogelijkheden die we in dit artikel aanhalen voor jou misschien wel interessant zijn.

100 euro lenen bij vrienden of familie

De eerste mogelijkheid om 100 euro te lenen is meteen ook de interessantste. Je kan er namelijk zonder probleem voor kiezen om dit kleine bedrag te gaan lenen bij bijvoorbeeld vrienden of familie. Wanneer zij over voldoende financiële mogelijkheden beschikken zullen ze je deze lening maar wat graag toekennen. 100 euro lenen bij vrienden of familie kan gewoon zo zonder overeenkomst, maar is ook mogelijk door middel van een onderhandse lening. In dit geval is het aan te raden om een schriftelijke overeenkomst op te maken waar de voorwaarden voor de lening in worden opgenomen. Hierdoor kunnen er later geen misverstanden ontstaan.

100 euro lenen met een mini lening

Wanneer je geen vrienden of familieleden hebt die je een dergelijk klein bedrag kunnen of willen lenen kan je er nog steeds voor kiezen om een mini krediet af te sluiten. Deze financiering wordt toegekend door alternatieve financiële instellingen waardoor je nooit bang hoeft te zijn voor een BKR toetsing. Daarnaast is het bedrag in kwestie ook zo klein dat er eigenlijk geen enkel financieel risico aan verbonden is. Let wel, voor het afsluiten van een mini lening wordt een bepaalde opstartkost in rekening gebracht die 20 procent bedraagt van het bedrag dat je leent. Omdat het gaat om slechts een lening van 100 euro kan de kredietverstrekker er wel voor kiezen om gebruik te maken van een forfaitair bedrag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *