Spoed lening

door | oktober 11, 2014

Een spoed lening kan in bepaalde gevallen noodzakelijk zijn voor mensen die meteen over extra geld willen beschikken. Daar kunnen verschillende redenen voor zijn. Misschien is het bijvoorbeeld het einde van de maand en zijn de financiële middelen op geraakt terwijl je nieuw inkomen nog niet werd gestort of misschien heb je gewoon een interessante aankoop op het oog waar je wat extra geld voor nodig hebt. In al deze gevallen is een spoed lening vaak de enige oplossing, maar hoe kan je deze precies verkrijgen en waar moet je dan rekening mee houden? Een spoed lening kan je op verschillende manieren afsluiten en wij zetten al deze mogelijkheden in dit artikel graag voor jou op een rijtje.

Rekening courant, interessant of niet?

De eerste kredietvorm die je nagenoeg meteen van extra geld voorziet is het zogenaamde rekening courant. Deze lening moet je echter reeds voordien afsluiten, maar voorziet je wel van de mogelijkheid om in het rood te gaan op je bankrekening. Op deze manier hoef je alleen maar je bankkaart boven te halen om geld te lenen, zo eenvoudig kan het zijn. Eveneens interessant om weten is dat je de kostprijs van dit krediet nagenoeg helemaal zelf kan bepalen. Hoe meer geld je opvraagt, des te hoger de kosten namelijk komen te liggen. Vul je het bedrag in min steeds terug aan en leun je vooral niet te vaak tegen de limiet van je rekening courant aan, dan zal het met de kostprijs van je lening globaal gezien best meevallen.

Spoed lening voor een klein bedrag aanvragen

Zie je het helemaal niet zitten om met een permanent krediet zoals het rekening courant opgezadeld te worden? Geen paniek, er bestaan immers ook nog voldoende andere mogelijkheden. Wat denk je bijvoorbeeld van de mini lening? Deze kredietvorm maakt het mogelijk om nagenoeg meteen een bedrag te lenen tot een maximum van 1000 euro. Er zijn geen voorwaarden verbonden aan het afsluiten van deze lening waardoor iedereen, ongeacht zijn of haar inkomen op deze manier geld kan lenen. Let wel, een mini lening moet je binnen de termijn van 30 dagen terugbetalen en dat inclusief de éénmalige opstartkost die in rekening wordt gebracht. Hoe dan ook is de mini lening voor velen ondanks de hoge kosten en de korte looptijd toch de interessantste spoed lening op de financiële markt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *