WOZ krediet

Het WOZ-krediet is een bijzonder en modern krediet dat je als kredietnemer de mogelijkheid biedt om geld te lenen op basis van de overwaarde van je koophuis. Het is erg belangrijk om er bij het afsluiten van het WOZ-krediet rekening mee te houden dat er verschillende voorwaarden aan verbonden zijn waar je als kredietnemer maar beter aan kunt voldoen. De eerste voorwaarde heeft aldus betrekking tot de overwaarde van je koophuis, maar daarnaast wordt er ook gekeken naar het inkomen waarover je beschikt. In ieder geval, het WOZ-krediet is een zeer interessante kredietvorm voor iedereen die graag een lening wenst af te sluiten tegen uitermate flexibele voorwaarden.

Doorlopend krediet met korting

Van een doorlopend krediet weten we dat deze behoorlijk duur is. De kostprijs van deze kredietvorm wordt grotendeels bepaald door de zeer flexibele voorwaarden die er aan verbonden zijn. Veel mensen vinden het bijzonder fijn om gebruik te kunnen maken van de voorwaarden van een doorlopend krediet, maar zien de hoge kosten die er aan verbonden zijn niet meteen zitten. In dat geval kan een zogenaamd WOZ-krediet voor jou de perfecte oplossing betekenen. Bij deze lening dien je als kredietnemer te beschikken over een overwaarde op je hypotheek waardoor de bank over een extra financiële waarborg beschikt. Door deze waarborg wordt het eenvoudig mogelijk om de kostprijs van je lening aanzienlijk te verlagen. Wil je met andere woorden een goedkoop doorlopend krediet afsluiten en heb je een koophuis? In dat geval is het afsluiten van een WOZ-krediet voor jou ongetwijfeld de perfecte oplossing!

Wanneer kiezen voor een WOZ-krediet?

Je kan er als kredietnemer op verschillende tijdstippen voor kiezen om gebruik te maken van een zogenaamd WOZ-krediet. In eerste instantie kan dat bijvoorbeeld wanneer je graag verbouwingswerken wil uitvoeren aan je huis. Daarnaast is het afsluiten van deze kredietvorm echter eveneens interessant voor mensen die denken dat ze een bepaald stukje van hun afgeloste lening terug nodig zullen hebben in de nabije toekomst. Het WOZ-krediet biedt je namelijk net als bij het doorlopend krediet steeds de mogelijkheid om een bedrag dat je reeds hebt afbetaald terug op te vragen. Dat is bijzonder interessant, want zo ontloop je de extra kosten en tijd die verbonden zijn aan het afsluiten van een nieuwe lening. Ben je met andere woorden geïnteresseerd in de voorwaarden van het doorlopend krediet, maar wil je besparen op het kostenplaatje? In dat geval is het zogenaamde WOZ-krediet voor jou zeker en vast interessant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *