Snel geld lenen

Wanneer je vandaag de dag geld wil lenen kan je daar veelal niet lang op wachten. Sterker nog, de meeste mensen die een lening wensen af te sluiten willen het geld zo snel mogelijk op hun rekening ontvangen. Jammer genoeg is dat niet altijd mogelijk indien je er voor kiest om een beroep te doen op een gewone bank en wanneer het gaat om een groot bedrag. Toch bestaan er wel degelijk een aantal interessante mogelijkheden om snel een krediet af te kunnen sluiten. Heb je bijvoorbeeld op het einde van de maand nood aan een beetje extra financiële middelen of heb je een interessante investering op het oog en wil je daarom graag snel geld lenen? We vertellen je graag alles over de mogelijkheden waarover je beschikt in dit artikel.

Snel weinig geld lenen

Laat ons om te beginnen even kijken naar de mogelijkheden waarover je beschikt om snel een klein bedrag te lenen. De zogenaamde mini lening komt wat dat betreft al snel om de hoek kijken. Dit kleine krediet biedt je de mogelijkheid om (afhankelijk van de kredietverstrekker in kwestie) een bedrag te lenen tot ongeveer 1000 euro. Omdat dergelijke financiële instellingen niet zijn aangesloten bij het BKR en het bedrag de limiet van 1000 euro nooit overstijgt dient hiervoor geen toetsing bij het BKR te worden uitgevoerd. Ook een onderzoek naar je financiële mogelijkheden is niet nodig waardoor het geld doorgaans reeds binnen een tijdspanne van slechts 24 uur op je bankrekening kan worden bijgeschreven. Je moet er wel als kredietnemer ten allen tijde rekening mee houden dat het geld dat je leent door middel van een mini lening binnen de 30 dagen moet worden terugbetaald en ook de kosten van dit type krediet alles behalve verwaarloosbaar zijn.

Snel veel geld lenen

Snel weinig geld lenen is dus geen enkel probleem, maar wat wanneer je wel degelijk nood hebt aan een bedrag van meer dan 1000 euro. Een dergelijk bedrag kan je niet lenen met een mini lening waardoor je genoodzaakt bent om uit te wijken naar een volwaardige kredietvorm zoals een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Dat is op zich geen probleem, alleen gaan er verschillende controles aan het toekennen van deze leningen vooraf waardoor je doorgaans rekening dient te houden met toch zeker enkele weken of maanden vooraleer de lening kan worden toegestaan. Wat dat betreft biedt de onderhandse lening je een interessantere mogelijkheid. Deze lening kan je afsluiten bij een vriend of familielid waardoor je het geld in theorie meteen ter beschikking kunt hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *