Klein bedrag lenen

Het afsluiten van een lening hoeft niet altijd gepaard te gaan met een groot bedrag, in tegendeel. Het komt vooral op het einde van de maand bijvoorbeeld erg vaak voor dat mensen niet meer over voldoende financiële middelen op hun bankrekening beschikken om de laatste facturen te betalen of de laatste aankopen te doen. In dat geval kan een klein bedrag lenen uitermate interessant zijn. Je kan er voor kiezen om zo’n lening af te sluiten door middel van een mini krediet, maar daarnaast is het ook mogelijk om bijvoorbeeld even in min te gaan op je bankrekening. Het zal er vooral op aankomen om te zorgen dat deze kleine lening je zo weinig mogelijk geld kost en wij vertellen je graag hoe je dat voor mekaar kan krijgen.

Klein bedrag lenen met een mini lening

De eerste en waarschijnlijk ook meest voor de hand liggende mogelijkheid om een klein bedrag te lenen is uiteraard gebruikmaken van de mogelijkheden van een mini lening. Dit klein krediet maakt het namelijk mogelijk om vrij eenvoudig een bedrag tot 1000 euro te lenen en dat ook nog eens zonder dat er ook maar enige controle voor zal worden uitgevoerd. Je moet er wel rekening mee houden dat een dergelijke kleine lening zeer duur is en de kosten meteen mee moeten worden terugbetaald. De terugbetalingstermijn van een mini lening is over het algemeen steeds 30 dagen.

Klein bedrag lenen met je creditcard

Wanneer je merkt dat je doorheen de maand soms onvoldoende financiële middelen meteen ter beschikking hebt om bijvoorbeeld aankopen te doen, dan kan het interessant zijn om regelmatig gebruik te maken van je creditcard. Wanneer het bedrag van je bankrekening wordt afgeschreven zal je doorgaans meteen ook je inkomen ontvangen waardoor dit wordt gecompenseerd. Je moet er wel voor zorgen dat je niet te lang in de rode cijfers gaat op je bankrekening. Niet alleen kost dit je handenvol geld, daarnaast zorgt het er voor dat je een slechte reputatie krijgt bij je bank en dat kan je duur komen te staan wanneer je bijvoorbeeld in de toekomst een nieuwe lening wenst af te sluiten. Een klein bedrag lenen met je creditcard kan dus perfect, maar dan moet je er wel zeker van zijn dat je het tijdig kan terugbetalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *