Direct geld lenen

Indien je op het einde van de maand vast moet stellen dat je niet meer over voldoende financiële mogelijkheden beschikt om de vaste kosten te kunnen betalen, dan kan het goed doen om te weten dat er verschillende mogelijkheden bestaan om direct geld te lenen. Eén van die mogelijkheden is het zogenaamde mini krediet, maar ook voor mensen die meer geld willen lenen bestaan er interessante mogelijkheden. Direct geld lenen had vroeger veelal een negatieve reputatie omdat dergelijke kredieten uitsluitend werden verstrekt door duistere financiële instellingen. Tegenwoordig is dat absoluut niet langer het geval en kan iedereen direct geld lenen terwijl men toch op beide oren kan blijven slapen.

Direct geld lenen met een mini krediet

Potentiële kredietnemers die voldoende hebben aan een beperkt bedrag kunnen er voor kiezen om gebruik te maken van een zogenaamd mini krediet. Dit type lening kan doorgaans worden afgesloten voor een bedrag tussen de 100 en 1000 euro. Direct geld lenen met een mini krediet wordt mogelijk gemaakt omwille van het feit dat er bijvoorbeeld geen financiële controle aan vooraf gaat. Er wordt met andere woorden niet getoetst naar een mogelijk dossier bij het Bureau Krediet Registratie en ook het inkomen van de kredietnemer doet eigenlijk niet ter zake. Door het gebrek aan controle is het op deze manier mogelijk om zelfs binnen de termijn van amper 24 uur geld te kunnen lenen.

Direct geld lenen met een onderhandse lening

In bepaalde gevallen heb je helemaal niet de financiële mogelijkheden om bij een bank of andere kredietverstrekker geld te lenen. In dat geval kan je er nog steeds voor kiezen om een beroep te doen op vrienden of familie. Zij kunnen je namelijk ook het bedrag dat je nodig hebt lenen door middel van een onderhandse lening. Direct geld lenen was nog nooit zo eenvoudig en met een beetje geluk hoef je ook geen rekening te houden met hoge kosten. Je moet er wel rekening mee houden dat een onderhandse lening eveneens dient te worden afbetaald. Maak daarom bij voorkeur een schriftelijke overeenkomst op waarin staat te lezen welke voorwaarden er verbonden zijn aan het ontvangen van het kredietbedrag. Vooral de looptijd en eventuele kostprijs van de lening dienen beslist vermeld te worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *