BKR registratie opvragen

Wanneer je over een BKR registratie beschikt kan het nooit kwaad om daar een duidelijk beeld van te krijgen. Veel mensen die een dergelijke codering hebben ontvangen willen op een bepaald ogenblik namelijk nog steeds graag een lening afsluiten. Dat is op zich geen probleem, alleen zal je dan wel je BKR registratie eerst moeten oplossen. Wanneer je dit van plan bent is de eerste stap het opvragen van je BKR registratie. Op die manier krijg je meteen een glashelder beeld van je dossier en kan je de nodige stappen ondernemen om de BKR codering op te lossen. Wil je graag meer weten over het opvragen van je dossier bij het Bureau Krediet Registratie? Lees dan snel verder en kom er alles over te weten!

BKR registratie opvragen bij mijn bank

Wanneer je graag inzage wil hebben in je dossier bij het BKR is het steeds mogelijk om deze op te vragen. Het gaat namelijk om jouw dossier en jouw financiële situatie, dus is er geen enkele reden om dit verborgen te houden. Je BKR registratie aanvragen kan je doen in alle Nederlandse banken. Daar kan je namelijk een brochure terugvinden met als titel “Wat doet BKR voor mij”. Achteraan in deze brochure is een documentje terug te vinden dat je moet invullen. Je mag dit gerust ter plaatse doen. Let wel, het opvragen van je BKR codering is niet gratis. Je dient hiervoor steeds een bedrag van 4,50 euro te betalen. Dit bedrag zal worden gebruikt om de administratiekosten mee te betalen. Wanneer je het formulier hebt ingevuld zal de bank deze naar het Bureau Krediet Registratie versturen. In de meeste gevallen ontvang je binnen de zeven dagen een uitdraai op het door jou opgegeven adres.

BKR registratie bij het BKR zelf opvragen

Wil je niet bij een bank binnen springen om je BKR registratie op te vragen, maar wil je wel graag op de hoogte zijn van de status van je dossier? In dat geval kan je er ook nog altijd voor kiezen om een afspraak te maken bij het Bureau Krediet Registratie zelf. Je kan hier echter niet zomaar binnen komen om je dossier op te vragen. Maak vijf dagen voordien een afspraak vooraleer je naar het Bureau Krediet Registratie in Tiel te begeven. Hou er rekening mee dat je ook hier de administratieve kost van 4,50 euro zal moeten betalen en zorg er voor dat je altijd in het bezit bent van je identiteitskaart. Op deze manier krijg je meteen inzage in je dossier en kan je proberen om de opgelopen schuld af te betalen om zo de BKR codering te laten verdwijnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *